reklama 11B

Kellnerová čtrnáctá při nedělní Sunshine Tour

ikonka

V neděli 25. února se na startu soutěží v rámci Sunshine Tour ve španělském Vejer de la Fronetra dařilo z českých dvojic především Anně Kellnerové. Na parkuru vysokém 145 cm si naše jezdkyně v sedle Balguera dojela pro 14. místo…
25.02.2018 20:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na start nedělní soutěže při CSI3* započítávané do žebříčku Longines, kde překážky měřily 145 cm, se postavila Anna Kellnerová v sedle Balguera. Tato soutěž se jela na čas, který naší dvojici po bezchybném výkonu stačil na pěknou 14. příčku.

Stejné jezdkyni se podařilo dosáhnout čístého výkonu i spolu s Giljandrem Van Den Bosrand, a to na překážkách vysokých 140 cm rovněž v rámci CSI3*. Výsledný čas posunul českou dvojici na 26. místo. Jednu chybu ve stejné soutěži inkasovala Anna s Calcourtem Falklund.

Anně Kellnerové se dařilo i spolu s koněm Colando 21, s nímž nastoupila do dvoufázové soutěže s výškou překážek 130 cm v rámci CSI3*. Po bezchybné první fázi jezdkyně zaznamenala ve fázi druhé jediný trestný bod.

V Grand Prix Medium Tour se v barvách České republiky představila Charlotte Augier de Moussac, která v sedle koně Jules Verne DB zaznamenala v základním parkuru pět trestných bodů.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE