reklama 11D

Tři bezchybné středeční starty Emmy de Moussac

ikonka

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac se představila v sedle svých mladých koní i při středečním programu ve španělském Vejer de la Frontera. V rámci Sunshine Tour sedlala 28. února celkem pět svých koní, z toho třikrát dokončila bezchybně…
28.02.2018 19:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V soutěži pro pětileté koně na ni čekal parkur jedoucí se jako dvoufázové skákání, v němž prezentovala Nikiase vd Bisschop. Po bezchybném výkonu v první i druhé fázi se umístila na pěkném 20. místě ve výsledkové listině. V soutěži se přitom představilo přes šedesát dvojic.

Na parkuru určeném šestileté kategorii sedlala Emma Augier de Moussac své dva svěřence. Lepší výkon se jí podařil s koněm Hind. V soutěži dvoufázového skákání, přičemž do druhé fáze postoupili všichni účastníci, totiž dokončila obě fáze bezchybně. Nicméně její čas na přední příčky nestačil. S koněm Homey chybovala jedenkrát v první fázi, v té druhé pak absolvovala připravenou trasu bez trestných bodů.

O závěr středečního dne se postarala soutěž pro sedmileté koně. I zde měla česká jezdkyně na startu dva koně, a to Lo Vista van´t Hulgenrode a Cebru. V soutěži na čas se jí více dařilo s prvním zmíněným, když si po bezchybně absolvovaném parkuru dojela pro 24. příčku ve výsledkové listině.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }