reklama 11D

Opatrný a Vingrálková míří na CSI-W do Varšavy

ikonka

V polské Varšavě se ve dnech 1. - 4. března uskuteční mezinárodní skokové závody CSI3*-W zařazené do Světového poháru CEL, stejně tak se jedná o další závody jedoucí se v rámci Cavaliady Tour. Na startu budeme mít dva české reprezentanty…
28.02.2018 09:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český zástupce Aleš Opatrný by se v nejtěžší úrovni při CSI3*-W měl představit v sedle tří koní. Jedná se o VDL Fakira, Idaria van het Netehof a také Crooka.

Stejně tak tři koně má nahlášené juniorská jezdkyně Sára Vingrálková. Ta se pokusí o co nejlepší výkony s trojící svěřenců Celana Z, Oscar des Fontaines a Kas-Sini DC.

Na jezdce čeká při CSI3*-W celkem 12 soutěží, které jsou rozlišeny dle obtížnosti na Small Round, Middle Round a Big Round. Vrcholnou soutěží je nedělní Grand Prix, která se pojede na parkuru 155 centimetrů vysokém.

Během závodů se uskuteční dvě soutěže, v nichž jezdci sbírají body do Longines žebříčku. Vedle nedělní Grand Prix se jedná o páteční díl Big Round. Tato páteční soutěž je také druhou kvalifikací do Grand Prix stejně jako do finálové části Světového poháru pro jezdce centrální evropské ligy (CEL). Chybět nebude ani zajímavá soutěž Knock-out nebo Speed and Music. 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny budou k dispozici TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE