reklama 11A

Emma de Moussac zůstává na Sunshine Tour

ikonka

I během dalšího závodního týdne při Sunshine Tour ve španělském Vejer de la Frontera budeme mít na startu českou jezdkyni. Představí se totiž Emma Augier de Moussac. Závodit se začne již v úterý 27. února, a to soutěžemi pro mladé koně při CSIYH1*…
26.02.2018 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac zůstává v dějišti Sunshine Tour i další týden. Představit by se měla v sedle několika koní, a to jak při CSIYH1*, tak i CSI4*. Tentokrát se bude skákat při těžší úrovni než předešlý týden, kdy se jednalo o závody CSI3*.

V rámci náročných soutěží při CSI4* předvede trojici koní, a to Brighton Bay, Diva a Kanonja. Dalších několik svěřenců pak bude prezentovat v soutěžích pro mladé koně. V šestileté kategorii bude mít na startu dvojici koní Hind a Homey. Taktéž dva svěřence bude sedlat v soutěžích pro sedmileté koně. Jedná se o klisnu Cebra a také Lo Vista van´t Hulgenrode.

Vrcholem tohoto závodního týdne bude nedělní Grand Prix, která se pojede na parkuru s výškou překážek 155 centimetrů. O vítězi rozhodne jedno rozeskakování na čas a pro účast v této zkoušce bude třeba se kvalifikovat z předešlých dnů.

O tom, jak se bude české reprezentantce dařit, vás budeme opět pravidelně informovat.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

 

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE