reklama 11B

Anně Kellnerové se v Šanghaji v páteční GCL dařilo

Velmi pěkně vstoupila do třetího kola Global Champions League Anna Kellnerová reprezentující družstvo Berlin Lions. Na koni Giljandro van den Bosrand absolvovala úvodní část týmové soutěže s výškou překážek 150/155 centimetrů pouze s jednou chybou.
28.04.2017 14:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Se svým výkonem ve velmi náročném parkuru mezi absolutní světovou špičkou tak mohla být naprosto spokojena. Její týmový kolega z Berlin Lions Max Kühner na koni PSG Future zaznamenal dvě shozené překážky. Celkový výsledek družstva z první části závodu v Šanghaji je tak 12 trestných bodů. 
 
Mezi Berlínské lvy se řadí i Gerco Schröder, který však v páteční Global Champions League startoval na koni Glock's Lausejunge jen jako jednotlivec. Celý parkur projel bez penalizace vč. rozeskakování a skončil v individuálním hodnocení na skvělém 9. místě.
 
Sportovní program v Šanghaji zahájil dvoufázovou soutěží do 145 centimetrů, v níž se z jezdců Berlin Lions dařilo nejvíce Maxovi Kühnerovi na koni Cornet Kalua. Obě fáze dokončil čistě a skončil třináctý. Gerco Schröder na Don Diegovi v druhé fázi získal 8 trestných bodů, Anna Kellnerová na Calcourt Falklundovi si připsala na své konto jednu chybičku z první fáze.
 
Kompletní výsledky a videa najdete na níže uvedeném odkazu:



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE