reklama 11D

Abu Dhabi a Ocala otvírají sérii Poháru národů

ikonka

Města Abu Dhabi ve Spojených arabským emirátech a Ocala na Floridě v USA se stala dějištěm prvních letošních parkurových závodů CSIO5* zahrnutých do seriálu Poháru národů. Oba mítinky přilákaly velmi silné startovní pole.
16.02.2018 12:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Během třetího únorového víkendu odstartuje letošní parkurová série Nations Cup neboli Pohár národů. Hostiteli prvních dvou kol se stali Abu Dhabi (UAE) a Ocala (USA). 
 
Mezinárodní jezdecká federace změnila pro rok 2018 tradiční harmonogram, kdy soutěž Poháru národů byla zpravidla na všech závodech CSIO na programu v pátek, a naopak jej posunula vždy do posledního soutěžního dne. V případě Ocaly se tedy pojede Nations Cup v neděli 18. února, v Abu Dhabi se odehraje o den dříve, tedy v sobotu, protože ta je posledním dnem tamního mítinku.
 
Dalším vrcholem CSIO je soutěž Grand Prix. V Ocale se odehraje v pátek 16. února. Na CSIO Abu Dhabi proběhla 15. února a jejím vítězem se stal Ramzy Al Duhami ze Saudské Arábie v sedle koně Ted. Porazil velmi silnou konkurence, v jejíchž řadách nechyběli Henrik von Eckermann (SWE), Emanuele Gaudiano (ITA), Rene Tebbel (UKR), Henk van de Pol (NED), Jos Lansink (BEL), Janika Sprunger (SUI) či Shane Breen a Cameron Hanley (IRL). 
 

Výsledky z CSIO Abu Dhabi a CSIO Ocala najdete ve vložených odkazech




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE