reklama 11A

Páteční rámcová soutěž CSIO Barcelona pro Menezese

Pátečním programem pokračovaly v Barceloně soutěže CSIO5*. To se koná od 28. září do 1. října a rozhodne se během něj o celkovém vítězi týmové soutěže Poháru národů v parkurovém skákání. Kdo byl úspěšný v rámcové stopětačtyřicítce?
29.09.2017 16:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

V Barceloně se začalo od čtvrtka 28. září závodit o post nejlepšího parkurového týmu série Nations Cup neboli Poháru národů. O prvním kole, z nějž nejlépe vyšli Kanaďané, jsme už informovali.

V pátek od 21 hodin je na programu takzvaný Challenge Cup, jenž je určen pro družstva, která se nekvalifikovala do rozhodující sobotní části mítinku.

Odpoledne se však jela také rámcová stopětačtyřicítka. Nejlepšího výsledku dosáhl ve dvoufázové soutěži Brazilec Eduardo Menezes s klisnou Caruschkou. Ten překonal obě fáze parkuru s nulou a s časem 29,17 v druhé fázi. Druhé místo obsadil Gux Williams (GBR) na Casper de Muze rovněž s bezchybným výkonem. Na vítěze ztrácel v cíli půl sekundy. Pro třetí příčku si dojel úřadující mistr Evropy Peder Fredricson (SWE) v sedle Carat Desire.

Výsledky z CSIO Barcelona jsou v tomto odkazu
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE