reklama 11A

Zduchovické finále seriálu Channel Star pro pony jezdce má své vítěze

ikonka

Od 16. do 19. září probíhá ve Zduchovicích Memoriál Miloslava Perníčka. V rámci těchto závodů probíhá i finále seriálu Channel Star, který pro pony jezdce vyvrcholil již v sobotu. V kategorii Pony Big Tour nejvíce bodů nasbírala Martina Rydrychová.
18.09.2021 18:05  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ve Zduchovicích se koná od 16. do 19. září Memoriál Miloslava Perníčka. Jedou se dvě dvoukolové soutěže. Jedna pro pony a jedna pro velké koně. Dotace těchto dvou soutěží činí 150 000 Kč. V rámci závodů probíhá i finále seriálu Channel Star. Body bylo možné sbírat na čtyřech zduchovických závodech. Pony kategorie skončily již v sobotu a jezdci si přebrali svá ocenění.
 
V nejnižší kategorii Pony Small Tour zvítězila Andrea Rajchmanová se ziskem 104 bodů. Za ní se umístila Kateřina Karásková, která nasbírala 92 bodů. Třetí místo vybojovala Simona Píšová s celkem 88 body. Čtvrtou příčku obsadila Marie Maláková a do elitní pětky se probojovala i Karolína Hajšmanová. 
 
Pony Middle Tour ovládla Adriana Hakrová, která bodovala ve všech čtyřech kolech seriálu. Se ziskem 113 bodů zvítězila. O dvacet bodů méně nasbírala Anežka Merunková, což stačilo na druhou příčku. Na třetí stupínek se vyhoupla Naila Younis se ziskem 67 bodů. Čtvrtá skončila Anna Rajchmanová a pátou příčku obsadila Lucie Mikešová.
 
V kategorii nejvyšší, Pony Big Tour, vyhrála Martina Rydrychová. Ze třech kol si odnesla 132 bodů a s velkým náskokem zvítězila. Druhé místo obsadil Vítek Sommer, který získal 84 bodů. O pouhý jeden bod méně měla Rozálie Sovová, a tak se musela spokojit s místem třetím. Čtvrtá skončila Sarah Dajbychová a dekorování se zúčastnila i Nela Vejvodová na místě pátém. 
 
V neděli se budou dekorovat i kategorie jezdců na velkých koních. Jedná se o dvě kategorie – Children a Junior, v nichž mají jezdci ještě možnost sbírat body v nedělních soutěžích. V neděli se také pojedou druhá kola Memoriálu Miloslava Perníčka.
 
Foto: Denisa Vegrichtová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE