reklama 11C

Wáclavíková vyhrála Channel Star ve Zduchovicích. Halíková opět závodí

ikonka

Ve Zduchovicích pokračovala ve dnech 18. až 20. června skoková série Channel Star. V hlavní soutěži na stupni ST* zvítězila Kateřina Wáclavíková v sedle Zorma. Stejně jako dalších osm dvojic dokončila parkur čistě, jediná však měla čas pod 60 sekund.
21.06.2021 11:16  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
V hlavní soutěži červnového kola Channel Star ve Zduchovicích odstartovalo 23 dvojic. Na druhém místě se za Kateřinou Wáclavíkovou se Zormem umístila Andrea Halíková s Colettou 1, která se tak po 22 měsících vrátila zpět na závodní kolbiště. Ve čtvrtek 17. června jí totiž uplynul bezmála dvouletý zákaz činnosti v souvislosti s pozitivním dopingovým nálezem. Při kontrole, která proběhla 16. června 2019 v Chuchle Areně Praha, jí byla zjištěna zakázaná látka kokain.
 
Z třetího místa se radovala německá dvojice Udo Irmisch a Coconut, čtvrtý byl Ondřej Nágr s D.Amelusinou, pátá a šestá pak Denisa Vegrichtová s Iroccou a Turbem. Bezchybné výkony se svými koňmi předvedli ještě Kateřina Tomanová, Kristýna Nechanická a Ondřej Pospíšil. 
 
Foto: Kateřina Vašáková, poskytla: Kateřina Wáclavíková
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE