reklama 11D

Třikrát CCI: Příhoda v Kreuthu třetí, Sukdolák ve Strzegomi druhý

ikonka

Čeští jezdci ve všestrannosti startují v těchto dnech na třech mezinárodních závodech. Miloslav Příhoda zahájil úspěšně účast při CCI3*-S v Kreuthu, Matějovi Sukdolákovi se daří v CCIJ2*-L ve Strzegomi a Pavel Březina startuje při CCI4*-S v Avenches.
25.06.2021 21:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Budoucí olympionici Miloslav Příhoda a Miroslav Trunda vyrazili na CCI3*-S v německém Kreuthu. Miloslav Příhoda v drezurní zkoušce s Ferreolusem Lat obdržel 29,6 bodů, poté následoval čistý výkon v parkuru, po němž je průběžně třetí. 
 
Miroslav Trunda v sedle Shutterflyke obdržel od rozhodčích 34,1 bodů a v součtu s parkurem je před krosem třináctý. S Trnkou-Ruf jim patří před poslední zkouškou 20. řádek výsledkové listiny, a o pět příček za ním je Petr Veselovský s Lanndisem.
 
Již ve čtvrtek zahájil účast v soutěži CCI4*-S ve švýcarském Avenches Pavel Březina s Conou Cia. Česká dvojice zaznamenala 42,1 bodů, které jí stačily jen na 46. pozici. 
 
Naopak velmi spokojen musí být s drezurní úlohou při CCIJ2*-L v polské Strzegomi Matěj Sukdolák s Figarem. S penalizací 32,1 bodů je průběžně druhý.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }