reklama 11D

Red Dynamite o hlavu druhá v Lyonu. Ve finiši se provlékla mezi koňmi

ikonka

Tříletá Red Dynamite, kterou v Bošovicích trénuje Václav Luka pro stáj Westminster Race Horses, v pátek doběhla o hlavu druhá v classe 3 Prix Reinach (1800 m, 13 000 eur) na závodišti Lyon La Soie a postarala se o český výsledek dne ve Francii.
04.12.2020 20:25  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Ryzka, která na jaře zahájila kariéru dvěma vítězstvími v Praze a následně se umístila v Berlíně i Lyonu, opět potvrdila pověst spolehlivé bojovnice. Do cílové roviny točila v blízkém druhém sledu a nechala se žokejem Eddym Hardouinem nasměřovat do úzké mezery mezi soupeři. Poté, co si udělala prostor, dokázala akcelerovat a svedla souboj s vítězným Semserem.

Druhým českým zástupcem v Lyonu byl před osmou hodinou večer pětiletý Betting Tip, který pod Clementem Guitraudem finišoval osmý v prodejní Prix de l'Ancienne Batterie (2150 m, 13 000 eur).

Dopoledne startovala v Cagnes-sur-mer Santa Klara v sedle s Josefem Bartošem. Pětiletá klisna Scuderie Aichner SRL však ve steeplechase Prix Roger Duchene na 3800 metrů nedokázala držet krok s tempem soupeřů a po několika skokanských chybách začala ztrácet. Do cíle doběhla osmá se ztrátou třiceti délek na hlavní pole.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }