reklama 11A

Při drezurním OM Prahy 2020 v Hradištku zvítězil Fabrizio Sigismondi

ikonka

V neděli 4. října v Hradištku u Sadské vyvrcholilo oblastní mistrovství Prahy v drezuře, kde nenašel přemožitele Fabrizio Sigismondi s valachem Elegant. Po třetí finálové části v paradrezurním poháru zvítězily Tereza Dubcová a Kristýna Rudolfová.
04.10.2020 20:52  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Po druhém kole drezurního oblastního mistrovství Prahy, které proběhlo v areálu Equus Kinský v Hradištku, potvrdil svou výbornou formu Fabrizio Sigismondi, když s valachem Elegant obdržel 71,794 % za své výkony a zaslouženě tak zvítězil. Druhá pozice patřila v závěru druhého kola Adéle Neumannové s koněm Babylon Van Lange Weeren po připsání 66,373 %. A třetí příčku mezi seniory obsadila Zuzana Hautová a Lansberger s výsledkem 66,108 %. 
 
Vyvrcholil také Český pohár v paradrezuře 2020. Nedělní třetí finálové kolo mezi ‚zařazenými‘ ovládla Kristýna Rudolfová s koněm Bajkonur (69,142 %), který ve svých 23 letech v Hradištku ukončil sportovní karieru. Druhý nejlepší výsledek po třech kolech měl na kontě Jan Rous a Codam (65, 527 %) a místo třetí obsadila Jana Berušková s koněm Narcis (62,804 %). 
 
V druhé paradrezurní kategorii ‚novice‘ nikdo nepřekonal Terezu Dubcovou s Mon Aer, která zvítězila se 70,334 %. Na místě druhém poté skončil Rostislav Vyhnálek s Vánkem a s hodnocením 67,429 %. Třetí nejlepší byla dvojice Dana Kiliánová a Fram, když zapsala 66,012 %. 
 

Výsledky všech kategorií OM Prahy naleznete ZDE  

Foto Pavla Loudová




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }