reklama 11B

Dění v týdnu: Svatováclavský víkend nabídne více než dvacítku závodů

ikonka

Z-Jumping Festival ve Zduchovicích, finále Paragan Jump Tour v Hradištku nebo drezurní mítink v Olomouci. To je jen zlomek z akcí, které přinese prodloužený sváteční víkend ve dnech 26. až 28. září. Podívejte se, kde všude se bude závodit.
22.09.2020 19:29  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Šestadvacet oficiálních i hobby akcí je zapsáno do kalendáře České jezdecké federace na poslední zářijový víkend. Zduchovický pořadatel byl kvůli zhoršující se situaci ohledně šíření Covidu 19 nucen zrušit mezinárodní závody CSI, v termínu od 25. do 27. září tam však proběhne Z-Jumping Festival. Ten nabídne čtrnáct skokových soutěží až do 140 centimetrů.
 
Ve stejných dnech se bude skákat také v Hradištku, kde se koná finále Paragan Jump Tour. Soutěží bude dvaadvacet a nejvyšší parkur bude měřit 125 centimetrů. Parkurové závody proběhnou také třeba v Opavě, Komárně, Suché u Litomyšle nebo v Tachově, kde se odehraje tradiční derby.
 
Equine Sport Centrum v Olomouci zve na drezurní závody. Vypsáno bude šestnáct úloh od úrovně Z až po IM-1 tedy po stupeň obtížnosti T. Na drezuru můžete zamířit i na Přední Kopaninu, kde se koná tradiční Cena Verony. V kalendáři nechybí také vytrvalost. Její fanoušci mohou vyrazit do Pohorské Vsi. 
 

Všechny závody najdete v tomto odkazu

Ilustrační foto: Lukáš Klingora



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE