reklama 11A

Český drezurní pohár ČJF je u konce. V Královicích zvítězila Vášáryová

ikonka

V neděli 20. září proběhlo druhé finálové kolo Českého drezurního poháru ČJF 2020 v Královickém dvoře. Na základě průměrných známek po obou kolech zvítězila s poměrně velkým náskokem Johana Vášáryová s valachem Darmey v kategorii Master.
20.09.2020 20:45  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejmladší kategorii jezdců 8 až 10 let ovládla, s celkovým skóre 66,930 %, Adéla Musilová a AL-KHAM-SA Chiara. Druhý nejlepší výsledek 65,990 % po dvou kolech zapsala Jasmína Vášáryová s klisnou Goldenbay Happy Morning a místo třetí patřilo, stejně jako po kole prvním, dvojici Ondřej Pospíšil a klisna Denisa. Tato dvojice získala 63,929 %.  
 
Po dvou finálových kolech nenašla přemožitele v kategorii 11 až 13 let Barbora Krejčířová s valachem Maroankas Marcello, když získala známku 68,895 %. Místo druhé nakonec vybojovala Tereza Hučková s Vivanem. Té patřil výsledek 67,501 %. Třetí příčku obsadila Veronika Sedláčková s valachem Jasper a s výslednou známkou 66,828 %. 
 
Ve věkové kategorii 14 až 16 let už byly zařazeny volné sestavy na hudbu na úrovni L. Zvítězila, s hodnocením 67,586 %, Julie Pásková s valachem Fleuramos SEM. Druhá byla Lucie Procházková a Lipton Samba (67,355 %) a místo třetí získala Amálie Duchková a Dourello (64,341 %). 
 
I v závěrečné kategorii Master (8 až 16 let) dvojice předváděly své volné sestavy na hudbu. Nejlepší a zároveň vítězná dvojice Johana Vášáryová a Darmey zapsala 69,300 %. V této kategorii dosáhla na druhé místo Julie Pásková s koněm Naravino, a to ziskem 67,735 %. A třetí nejlepší výsledek po dvou finálových kolech zaznamenala Veronika Sedláčková a valach Lord S. Této dvojici bylo uděleno 65,991 %. 
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

 

Foto Jan Matuška




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE