reklama 11C

Marek Klus sbírá úspěchy nejen s mladými koňmi na CSI v Michalowicích

ikonka

Do polských Michalowic se vydali reprezentovat Česko na mezinárodní závody Lucie Strnadlová, Karolína Hložková, Žaneta Pokorná a Marek Klus. Právě Marek Klus se při pátečních stratech zařadil se svými koňmi několikrát mezi pět nejlepších dvojic.
22.10.2021 18:09  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
V polských Michalowicích probíhá od čtvrtka 21. října mezinárodní halový mítink v parkurovém skákání. Velmi dobře se vydařil úvod závodů Marku Klusovi. S pětiletým Aresem skončil na pátém místě v soutěži do 115 centimetrů určené pro tuto věkovou kategorií koní. 
 
Mezi šesti a sedmiletými koňmi (125/130 centimetrů) si ještě o pár řádků ve výsledkové listině polepšil. Se sedmiletým bavorským valachem Liverpoolem obsadil příčku druhou. S klisnou Venezia Polt poté nastupoval do velké túry, jež se jela na překážkách vysokých 130 centimetrů a ani v tomto případě nechyboval a skončil opět pátý. 
 
Lucie Strnadlová i Marek Klus figurovali také na startovní listině závěrečné páteční souteže. Diamantová túra s překážkami vysokými 145 centimetrů vyšla lépe Lucii Strnadlové s Caloxem, když dosáhla na dvanáctou dotovanou příčku. Marek Klus v sedle Cardoza chyboval jednou a se čtyřmi trestnými body se žařadil na konečnou osmnáctou pozici. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: poskytl Marek Klus



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE