reklama 11C

Živě: Pamino i junioři. Sledujte klusácký mítink v Chuchle Areně Praha

ikonka

Sedmi dostihy v Chuchle Areně Praha pokračuje v sobotu 2. října klusácká sezona. Hlavními lákadly budou špičkoví starší koně v čele s Paminem a Ready To Race, ale i klání dvouletých. Celé odpoledne vysílá v přímém přenosu internetová televize EquiTV.
30.09.2021 09:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Po měsíční přestávce se do Chuchle Areny Praha vrací klusácké dostihy. Hlavními postavami podzimního mítinku v sobotu 2. října budou starší hvězdy v čele s Paminem.
 
Loňský držitel trojkoruny naposled demonstroval výbornou formu vítězstvími v obou rozjížďkách Středoevropské ceny a v Ceně Pražského magazínu na 2180 metrů narazí na kvalitní konkurenci starších koní. Mezi jeho soupeři nechybějí Ready To Race, Inaccessible Grou nebo Diable Maya.
 
Zajímavou podívanou slibuje Cena EquiTV pro dvouleté klusáky, do níž nastoupí suverénní zářijový vítěz Jumbo se Zdeňkem Škobisem. Celé odpoledne otevře Handicap www.jezdci.cz na 1670 metrů.
 
První ze sedmi dostihů bude odstartován ve 14:00, ještě předtím proběhne v 13:15 probestart. Přímý přenos EquiTV začíná již ve 13:00.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace
 
Ilustrační foto: Martin Cáp



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE