reklama 11A

Další úspěch Nedorostka. Jin Jin vyhrála grupu 3, Torque Power pátý

ikonka

Jasně poražen odešel při svém debutu na blacktype scéně Torque Power v pařížském Saint-Cloud. Dvojnásobný vítěz Velké ceny Prahy doběhl v Prix Perth (Gr.3, 1600 m, 56 000 eur) 10 délek za polem, vzhledem k počtu koní však bral dotaci za páté místo.
24.10.2020 15:14  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Žokej Vincent Cheminaud usadil bělouše z lotu Arslangireje Šavujeva na blízké třetí místo za vedoucí Jin Jin, ale na hluboké půdě mu brzy došly síly. Vlastní odchovanec Valentina Buchtojarova v polovině cílové roviny nedokázal zareagovat na závěrečné zrychlení soupeřů a pouze docválal do cíle.

Čtyřletá Jin Jin, která koncem září marně cestovala na EJC Leram Million, dokázala v sedle se svým stálým jezdcem Maximem Pecheurem jistě odrazit nápor tříletého Alsona a zvítězila stylem start-cíl. Klisna trénovaná v Hannoveru Bohumilem Nedorostkem tak ani v šestém startu kariéry nenašla přemožitele. Rok poté, co začínala mezi nezvítězivšími a v německé IV. kategorii, má na kontě už tři blacktype vítězství.

Druhý plánovaný start koně v českém tréninku se v sobotu nekonal, trenér Miroslav Nieslanik škrtl dvouletého Ponntose z gr.1 Critérium International.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }