reklama 11A

Pohár národů CSIO5* v Sopotech pro Německo. Druhá Belgie, třetí Irsko

ikonka

Pouze německý tým dokázal udržet čisté konto v obou kolech Poháru národů při mezinárodních skokových závodech CSIO5* v polských Sopotech. Se čtyřmi body skončila druhá Belgie před třetím Irskem, které nasbíralo 16 trestných bodů.
20.06.2021 18:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Německo reprezentovali v Sopotech při Poháru národů Maurice Tebbel s dvanáctiletým hřebcem Don Diarado, Marcus Ehning s šestnáctiletým Funky Fredem, Christian Kukuk na devítiletém Mumbaiovi a Andre Thiemme v sedle jedenáctileté klisny DSP CHakaria. 
 
Kromě Marcuse Ehninga, jenž inkasoval nejprve osm a posléze čtyři body, nikdo z týmu nechyboval. A jelikož se nejhorší výsledek škrtal, tak Němci udrželi na svém bodovém kontě nulu, díky čemuž vyhráli. 
 
Z Belgičanů předvedli dvojitou čistou jízdu Jos Verlooy na třináctiletém valachovi Varoune a Nicola Philippaerts s jedenáctiletou klisnou Katangou v/h Dingeshof. Pieter Devos s Claire Z měl vždy jednu chybu, ale napodruhé se škrtalo osm bodů Nielse Bruynseelse na valachovi Delux van T & L. Ten při prvním kole nechyboval. Celkové čtyři body zařadilo tento tým na druhý řádek výsledkové listiny. 
 
Třetí příčku obsadili Irové s šestnácti trestnými body z druhého kola. Stejnou penalizaci nasbírali v této části soutěže také Norové a o čtvrté pozici rozhodl horší součet časů. Šestnáct bodů měli i reprezentanti Velké Británie na pátém místě. Za nimi skončili jezdci Francie, USA, Maroka, Polska a Itálie. 
 
Foto: Photo Monskoo
Zdroj: tiskový servis Sopot Horse Show
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE