reklama 11B

CCI4* Sopoty: Příhoda a Ferrelous jsou po drezurách průběžně osmí!

ikonka

Čtvrteční a páteční drezury odstartovaly na začátku září čtyřhvězdové CCI v polských Sopotech, ty mají za sebou už také oba naši čeští reprezentanti Miloslav Příhoda a Miroslav Trunda. Příhodovi se opravdu dařilo a po první zkoušce je průběžně osmý!
06.09.2019 17:47  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

První zkoušku při čtyřhvězdovém CCI v polských Sopotech absolvovali všichni účastníci ve čtvrtek a v pátek 5. a 6. září. 
 
Ve čtvrtek zahájil svou kategorii CCI4*-S Miroslav Trunda s koněm Shutterflyke, kterou dokončil s výsledkem 36,6 trestného bodu, což mu v početném startovním poli téměř čtyřiceti jezdců zajistilo průběžnou čtyřiadvacátou pozici.
 
V pátek pak v soutěži CCI4*-L předvedl svou úlohu Miloslav Příhoda v sedle koně Ferreolus Lat. Společně dosáhli velmi dobrého výsledky a s 32,5 bodem jsou zatím na skvělém osmém místě s rozdílem pěti bodů za vedoucí švédskou dvojicí Malin Petersen a Editha 14. "Pocitove si myslím, že to byla naše nejlepší drezura v ramci čtyř hvězd, ale stále tam jsou drobné chyby, které nás brzdí v ještě lepším skore. Doufám, že je v našich možnostech se zlepšit až pod úroveň třiceti bodů," komentoval svůj výkon v úloze Miloslav Příhoda.
 
Jezdci v pátek absolvovali rovněž prohlídku krosu a vy si díky fotografiím přímo z místa můžete prohlédnout některé z překážek. Miloslav Příhoda vyhodnotil terénní zkoušku následně: "Kros měří 5700 metrů při tempu 570 metrů za minutu. Čeká nás 28 překážek a 40 skoků. Většina překážek dosahuje maximální výšky a šířky, proto bude velmi důležité si rozvrhnout síly, aby nám zbyly až do konce, jelikož ke konci krosu přicházejí technicky náročné kombinace."
 
 
Průběžné výsledky můžete sledovat ZDE.
 
Foto archiv Miloslava Příhody




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE