reklama 11C

Trunda a Příhoda na CCI4* v Polsku. Vozataje čeká MS mladých koní

ikonka

První zářijový týden přinese několik významných zahraničních akcí, na kterých se představí čeští jezdci. Vedle vozatajského mistrovství světa mladých koní to bude například čtyřhvězdová všestrannost v Polsku a dva skokové výjezdy.
02.09.2019 17:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Ani s příchodem září nekončí závodní maraton, kterého se účastní i čeští reprezentanti. V maďarském Mezohegyes se bude konat vozatajské mistrovství světa mladých koní, na kterém se představí Michal Žák a Daniel Bejr. Soutěže pro pěti až sedmileté koně začnou ve čtvrtek 5. září drezurou. Ta bude pokračovat i o den později. Jedná se o kvalifikace, z nichž postoupí účastnici dál do maratonu a parkuru.
 
Jezdce všestrannosti čeká výjezd do Polska. V Sopotech pojede Miloslav Příhoda s Ferreolem Lat soutěž CCI4*-L a Miroslav Trunda nastoupí s Shutterflyke do CCI4*-S. Do rakouského Ried am Riedberg vyrazí na dvouhvězdovou všestrannost Barbora Kamírová a Patrik Sukdolák.
 
Skokani se představí rovněž na dvou akcích. Kamil Papoušek je nahlášený na CSI do Isingu a v Lieru budou závodit Emma de Moussac, Martin Řezníček, Přemysl Adam a Kateřina Kučerová. Pokračuje také série Global Champions. Další kolo se odehraje v Říme. Dvoukolová GCL startuje v pátek 6. září za účasti Prague Lions.
 

Domácí scéna s třicítkou závodů

V kalendáři České jezdecké federace je pro první záříjový týden bezmála třicet akcí. Pojede se další kolo Českého skokového poháru, které hostí Frenštát pod Radhoštěm. Do Kozlovic se sjedou jezdci reiningu, aby závodili o medaile na mistrovství České republiky. 

Ve Zduchovicích se bude konat parkurový Channel Star. Třídenní akce nabídne celkem čtyřiadvacet soutěží od parkurů pro pony až po stopětatřicítku.

V Heřmanově Městci proběhnou vozatajské závody, na drezuru můžete zamířit do Svržna, Cunkova, Vyškova nebo Čisovic. 





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE