reklama 11C

Jandourek: Parkur v Chuchli se mi moc líbí. Byly to čtyři měsíce práce

ikonka

Ludvík Jandourek byl svého času známý především jako úspěšný skokový jezdec. Později více vynikl jako DJ, a to nejen při jezdeckých závodech. Aktuálně sklízí úspěchy jako designér parkurových překážek. V Chuchli nakombinoval všechny své funkce.
08.05.2019 11:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Po třech letech mohla jezdecká veřejnost vidět Ludvíka Jandourka v sedle na středně těžkém parkuru (ST*). Naposledy to bylo v roce 2016 s klisnou Good Girl. Při premiérovém skokovém mítinku v pražské Velké Chuchli osedlal v Jarní ceně klisnu La Carthaginu a vyzkoušel si v roli jezdce sadu překážek, které sám navrhoval. 
 
„Pro mě osobně je to velká radost, protože jsme společně s Markétou Šveňkovou připravovali v naší firmě překážky pro Velkou Chuchli kompletně. Dva měsíce jsme chystali samotné skoky, dva měsíce jejich barevnost. Výsledek můžete posoudit sami. A mě jenom může těšit, že si takový parkur mohu skočit, protože se mi moc líbí,“ říká Ludvík Jandourek. 
 
V rozhovoru pro redakci Jezdci.cz a EquiTV.cz kromě jiného prozradil, který ze skoků se mu osobně líbí nejvíc, ze kterého mají koně přirozeně největší respekt, a jakou překážku bylo nejnáročnější vyrobit. 
 
Na webu Jezdci.cz najdete u tohoto příspěvku s videem připojenou také fotogalerii jednotlivých překážek!
 





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE