reklama 11A

Parkurový sport je zpět ve Velké Chuchli. Skákat se tam bude od pátku

ikonka

Na závodiště v pražské Velké Chuchli se po dlouhých desetiletích vrací parkurový sport. První závody na novém kolbišti proběhnou od pátku 3. do neděle 5. května. Soutěže budou probíhat každý den od 9.00 do 18.00 hodin. V areálu se buduje i nová hala.
02.05.2019 13:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Na startu mítinku parkurové Jarní ceny Velké Chuchle budou od pátku do neděle jak jezdci na pony, tak na velkých koních. Obtížnost parkurů bude v průběhu víkendu gradovat. V neděli po obědě odstartuje hlavní soutěž s výškou překážek 145 centimetrů. Do finále postoupí 10 nejlepších jezdců.
 
Nedělní program bude přenášet ŽIVĚ internetová televize EquiTV.cz. On-line vysílání začne krátce před 9.00 hodinou dopolední.
 
Pro parkurové závody bylo nutné vybudovat potřebné zázemí, což znamenalo připravit dvě závodní arény, kde byl položen speciální pískový povrch s geotextílií a postavena věž pro rozhodčí. Kolbiště o rozměru 100 x 60 metrů je v tuto chvíli již připravené na svoji premiéru. Už stačí jen postavit překážky.
 
V objektu stájí vyrůstá také krytá jezdecká hala, která bude využívána pro přípravu koní v zimě nebo za nepříznivého počasí a zároveň v ní bude k dispozici ustájení pro koně s kapacitou 80 pevných boxů.
 
Zdroj: Tisková zpráva TMM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE