reklama 11D

Nové kolbiště v Chuchli otevřeno. V budoucnu přijde řada i na drezuru

ikonka

V pátek 3. května se do Velké Chuchle po mnoha desítkách let vrátily parkurové závody. Za poslední měsíce uprostřed dostihového oválu vyrostlo moderní kolbiště, na němž letos proběhnou celkem čtyři parkurové mítinky. V budoucnu dojde i na drezury.
03.05.2019 18:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
OBRAZEM
| FANCLUB
reklama 12A

 
Kdy se ve Velké Chuchli konaly v minulosti naposledy oficiální skokové soutěže, na tom se neshodují ani mnozí pamětníci. „Nikdo přesně neví, kdy se zde konaly poslední parkurové závody. Probíhaly tehdy ještě na trávě, ale kdy to bylo, to se nám bohužel nepodařilo přesně identifikovat,“ říká ředitel areálu Martin Pecka v exkluzivním video rozhovoru pro redakci Jezdci.cz a EquiTV.cz.
 
Závodní aréna má rozměry 100 x 60 metrů, opracoviště pak 60 x 30 metrů. „Zadáním bylo velké kolbiště s opracovištěm a samozřejmě s příslušnou – byť mobilní – infrastrukturou,“ prozrazuje Martin Pecka podrobnosti o nově vybudované jezdecké aréně uprostřed dostihové dráhy. Konat by se na ní v budoucnu mohly nejen parkurové soutěže, ale třeba i drezurní závody. „Pořídili jsme v základním vybavení i drezurní obdélník a jsem přesvědčen, že příští rok zde drezurní závody uvidíme.“
 
Další podrobnosti se dozvíte z připraveného video rozhovoru EquiTV.cz. Na Jezdci.cz navíc najdete doplňující fotogalerii z premiérového soutěžního dne.
 
 
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE