reklama 11C

Luboš Vondráček vítězem Jarní ceny Velké Chuchle

ikonka

Závodiště ve Velké Chuchli má za sebou po mnoha letech premiéru v podobě oficiálních parkurových závodů na zbrusu novém moderním kolbišti. Nedělní vrchol, Jarní cena Velké Chuchle 2019, patřil Luboši Vondráčkovi s Deviline Z.
05.05.2019 21:50  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Nové moderní kolbiště ve Velké Chuchli se jezdecké veřejnosti poprvé otevřelo v pátek 3. května a během tří dnů prošlo zatěžkávací zkouškou více než 550 starty. Pátek byl program věnovaný nižším soutěžím a soutěžím pro pony. Nejvyšší pony soutěž dne, pony hendikep SP*, se nejlépe vydařila Kláře Hlaváčkové v sedle Sama ze stáje Bohuslava Novohradského.
 
Pony soutěže zahájily i následující sobotní program, nicméně odpoledne již patřilo velkým koním. Dění na kolbišti uzavřela soutěž dvoufázové skákání na výškách překážek 130/135 cm. V obou fázích bezchybně dokončilo celkem pět dvojic, nejrychlejší z nich byla Anna Helebrantová v sedle koně Epo van de Achterhoek Z reprezentující Jezdeckou stáj LH Praha.
 
Nedělní soutěže začínaly stopatnáctkou na čas a vrcholem celých závodů se stala Jarní cena Velké Chuchle na stupni ST*. O dotaci 30 000,- Kč se na parkuru Zdeňka Krpely utkalo celkem sedmatřicet jezdeckých dvojic a deset nejlepších se utkalo ve finále. Vítězství vybojoval Ing. Luboš Vondráček s třináctiletou klisnou Deviline Z, na druhém místě dokončil Sergej Motygin a Dylan, třetí příčka patřila Michaele Refkové a Grace Federica.
 

Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.

 

Foto Josef Malinovský





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE