reklama 11B

Salzburg hostil také soutěž ve všestrannosti

ikonka

Během sobotního večera 9. prosince se v rámci mezinárodních závodů Amadeus Horse Indoors v Salzburgu vedle skoků, drezury a voltiže uskutečnila také soutěž ve všestrannosti. Na startu jsme měli dvě české reprezentantky…
10.12.2017 20:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V této soutěži se představilo přes dvacet startujících, a přestože měli domácí reprezentanti převahu, proti nim nastoupili i účastníci z Německa, Švédska a také České republiky. V této soutěži se případné trestné body přepočítávaly na vteřiny. Vedle přírodních překážek na jezdce čekaly i některé parkurové, kde bylo možné chybovat.

Z českých jezdců se nakonec více dařilo Elišce Opravilové, která jen těsně nepronikla do dekorované dvanáctky. S koněm Dunkas dokončila v čase 140,90 vteřiny a dojela si pro konečné třinácté místo. Druhou Češkou pak byla Barbora Kamírová, která se představila s klisnou Vanessa Mae. Této dvojici se podařilo zajet trasu po korekci v čase 142,14 vteřiny a obsadila patnácté místo.

Vítězem se suverénně stala domácí jezdkyně Charlotte Dobretsberger, která s koněm Vally K jako jediná zajela v čase pod 120 vteřin.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: archiv Elišky Opravillvé (autor snímku: Fotoagentur Dill)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE