reklama 11B

Schneider ovládla i nedělní drezurní SP Salzburg

ikonka

Další kolo v rámci drezurního Světového poháru, které tentokrát hostil Salzburg, pokračovalo soutěží GP Freestyle. I v neděli 10. prosince nenašla přemožitele německá reprezentantka Dorothee Schneider, která za svůj kür získala hodnocení 83.415 %...
10.12.2017 17:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

ilustrační foto: Tomáš Holcbecher

Svou volnou sestavu předvedlo v nedělní soutěži GP Freestyle v rámci drezurního Světového poháru v Salzburgu celkem dvanáct dvojic.

Jednoznačně nejlepší kür s hodnocením 83.415 % předvedla Němka Dorothee Schneider, která tak zde zopakovala loňské vítězství a postavila se opět na zlatou příčku tentokrát v sedle koně Sammy Davis Jr.

Do elitní pětky se pak probojovaly další dvě německé dvojice. Na druhé místo stačil výkon, který předvedla Jessica von Bredow-Werndl spolu s Unee BB ohodnocený na 81.565 %. Pro čtvrtou příčku si dojela v německých barvách Fabienne Lütkemeier v sedle koně Fabregaz s výsledkem 79.220 %.

Bronz si odtud odváží dánský reprezentant Daniel Bachmann-Andersen, který získal za svou volnou sestavu v sedle Blue Hors Zack 80.375 %. Elitní pětici pak uzavřela další dánská dvojice, a to Agnete Kirk Thinggaard a Jojo Az se 76.405 %.

Kompletní výsledkové listiny najdete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE