reklama 11C

Salzburg hostil i Světový pohár ve voltiži

ikonka

Amadeus Horse Indoors v rakouském Salzburgu byl také v sobotu 9. prosince dějištěm Světového poháru ve voltiži. Při CVI-W se uskutečnily soutěže celkem ve třech kategoriích. S Pas-de-Deux se k radosti domácím radovali z vítězství Rakušané…
09.12.2017 19:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V Pas-de-Deux nastoupily na start celkem tři dvojice. V prvním kole si solidní náskok vytvořily domácí reprezentantky, a to Elisabeth Kuss a Ruth Viehauser.  Jako jediné obdržely od rozhodčích více jak sedm bodů a do druhého kola vstupovaly s výhodou téměř osmi desetin bodu. A to jim pomohlo k celkové výhře. V druhém kole totiž zajely druhý nejlepší výsledek, avšak součet jim stačil na prvenství.

Mezi muži si v obou kolech dojel pro nejvyšší hodnocení německý reprezentant Jannis Drewell a v součtu s 8,827 body slavil vítězství. Jeho krajan Thomas Brüsewitz ztratil na první příčku tři desetiny bodu. O něco těsnější bodové hodnoty bylo možné vidět v ženské kategorii, avšak podobně jako Drewell, i zde pozdější vítězka ovládla obě dvě kola, byť velice těsně. Z vítězství se radovala Nadja Büttiker ze Švýcarska, když si na konto připsala celkem 8,331 bodů.

Během neděle se uskuteční také voltižní soutěže, avšak nikoliv v rámci Světového poháru.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE