reklama 11D

Světový pohár v drezuře v Salzburgu pro Schneider

ikonka

Během sobotního dopoledne 9. prosince se v rakouském Salzburgu při Amadeus Horse Indoor uskutečnila také soutěž v rámci drezurního Světového poháru. Dominanci zde ukázali němečtí jezdci, zcela nejlepší výkon pak předvedla Dorothea Schneider…
09.12.2017 11:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na elitní pětici dosáhly hned tři německé dvojice, zbylé dvě místa pak pro sebe uhájili Dánové. Zcela nejlepší výkon v úloze Grand Prix předvedla Dorothea Schneider, která sedlala koně Sammy Davis junior. Od všech rozhodčích dosáhla na nejvyšší bodové ohodnocení a v soutěži zvítězila se ziskem 78,120 %. Na druhém místě skončila její krajanka Jessice von Bredow-Werndl, která na první příčku ztratila více jak jedno procento. Se svým úspěšným koněm Unee BB totiž získala 76,680 %.

Třetí nejlepší výkon v této soutěži zaznamenala dánská dvojice Daniel Bachmann-Andersen a Blue Hors Zack. Na toto umístění jim stačil výsledek 75,020 %. Nad 72 % se dostali ještě další dva účastníci, a to Fabienne Lütkemeier z Německa (73,340 %) a Agnete Kirk Thinggaard z Dánska (72,320%).

V této soutěži nastoupilo celkem třináct účastníků, a to včetně jednoho domácího zástupce. Belinda Weinbauer se s koněm Söhnlein Brilliant Mj na dekorované pozice neprobojovala.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE