reklama 11A

Na CSI Salzburg 2017 se daří Čechům i Slovákům

ikonka

V pátek 8. prosince úspěšně pokračovala početná ekipa českých jezdců na mezinárodních závodech CSI v rakouském Salzburgu. Další skvělé třetí místo na parkuru vysokém 145 cm při CSI4* si zde připsal také slovenský jezdec Bronislav Chudyba...
08.12.2017 21:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: archiv Viktora Skuteckého

V rámci pátečního programu se jela soutěž na překážkách vysokých 150 cm vypsaná jako první kvalifikace do soutěže Grand Prix. Náročné zkoušky na čas při CSI4* se v českých barvách zúčastnily dvě dvojice. Lepšího výsledku dosáhla Alena Gasperl, která v sedle Coupe Daenemark inkasovala smolné dva trestné body za překročení času. Celkem třináct trestných bodů pak počítal Aleš Opatrný, který zde sedlal Idaria van het Netehof.

Pro skvělou třetí příčku si na parkuru vysokém 145 cm rovněž v rámci CSI4* dojel slovenský jezdec Bronislav Chudyba, a to v sedle koně Zapria. S osmi trestnými body stejnou soutěž dokončila v českých barvách Alena Gasperl a Quanta.

Elitní pětku pak uzavřela česká juniorka Linda Portychová v soutěži na překážkách s výškou 135 cm při CSIJ, kde v sedle Peggy ani jednou nechybovala. Další úspěch v rámci CSIJ si připsala Anna Lani Novak, která si na parkuru vysokém 125 cm spolu s Lollou dojela pro sedmou příčku.

V páteční stočtyřicítce se nejvíce dařilo Romanovi Ducháčovi. Náš reprezentant spolu s Quietime dokončil tuto soutěž při CSI2* s jednou chybou.

Čeští jezdci předvedl skvělé výkony také v národních pony soutěžích při CSNP. Zde si pro čtvrtou příčku dojel Viktor Skutecký v sedle Marschalla. Do elitní desítky se ve stejné soutěži na překážkách vysokých 90 cm probojovala také Laura Najmanová, která s hodnocením 7,6 obsadila deváté místo. Z deváté příčky se radoval v další soutěži Viktor Skutecký, který na parkuru vysokém 105 cm v sedle Dona Pira ani jednou nechyboval. 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE