reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku v 31. a 32. týdnu 2017

Období 31. a 32. týdnu bylo na Slovensku především ve znamení parkurů. Bratislava totiž hostila mezinárodní závody CSI3*-W. Parkurové závody se ale uskutečnily také v Košicích a Rimavské Sobotě. Na své si ale přišli také jezdci reiningu…
09.08.2017 16:12  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

První srpnový víkend hostila v termínu 4. – 6. srpna Bratislava mezinárodní závody CSI3*-W. Zlatým hřebem byla nedělní soutěž Grand Prix s parkurem vysokým 150/160 cm, kde si pro vítězství dojela australská dvojice Rowan Willis a Blue Movie. Nejúspěšnějším slovenským jezdcem v této soutěži byl Bronislav Chudyba. Ten zde sedlal Balouness, v sedle které dokončil první kolo s osmi trestnými body a postavil se tak na jedenáctou příčku z celkových čtyřiadvaceti startujících.

Další skokový mítink se uskutečnil v Rimavské Sobotě, kde se závodilo do soutěže stupně L. V jedenáctém ročníku Ceně Casmíny nenašel přemožitele Aliaksandr Serakov spolu s Boris Du Melnire-10.

Výsledkové listiny z třetích skokových závodů, které se konaly v Košicích ani výsledky z reiningových závodů, které hostila JK Uhliská v Nemšové, nejsou prozatím k dispozici v kalendáři SJF.

Následující období strhává veškerou jezdeckou pozornost nejen u našich východních sousedů areál v Šamoríně. Zde se totiž 8. – 13. srpna koná mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců ve skocích. Na již třetím kole Donau-Bohemia Trophy budou drezurní jezdci bojovat o přední umístění v Dunajském Klátově. Další drezurní závody bude hostin Martin – Záturčie, vytrvalci se sjedou do Kaĺamenové a skokové závody se uskuteční v Stropkově.

Kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE