reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku v 24. a 25. týdnu 2017

O největší pozornost v naší pravidelné rubrice o jezdeckém dění v sousedním Slovensku se v tomto období zasloužil Pezinok. Zde se totiž uskutečnily mezinárodní závody CVI a spolu s nimi i skokové závody Paragan Grand Prix…
21.06.2017 21:19  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

ilustrační foto: Lucia Grancová

Pozornost na sebe v tomto období nejvíce strhával Pezinok. Zde se v termínu 15. – 18. června uskutečnily mezinárodní voltižní závody CVI, kde se v seniorské soutěži při CVI3* mezi ženami nejvíce prosadila v obou kolech italská Anna Cavallaro a mezi muži Lukas Heppler ze Švýcarska. Reprezentanti Itálie zvítězili i v pas-de-deux. Vítězství ze soutěže družstev putovalo do Rakouska.

Dalším mítinkem v Pezinoku byly skokové závody Paragan Grad Prix, kde v hlavní stejnojmenné soutěži na překážkách 140 cm zvítězila Petra zálešáková v sedle koně Gran Cornetto.

Skákalo se také Kováčovcích při Ipel’ském poháru, kde soutěž s výškou překážek 120 cm ovládl Aliaksandr Serakov spolu s Boris Du Melnire-10.

Ivanka pri Dunaji hostila drezurní mistrovství Bratislavské oblasti, ale výsledky prozatím nejsou k dispozici.

Následující víkend se na Slovensku uskuteční závody snad ve všech jezdeckých disciplínách. Skoky budou stát na třech místech, a to v Bratislavě, Trenčíně a Brzotíně. Všetrannostní jezdci se představí při Ceně Hřebčína Motešice. V Čierné vodě se uskuteční hobby závody spřežení, v Dlhé nad Oravou drezurní závody a ve Spišské Teplici se uskuteční Slovenský voltižní pohár. Nemůžeme opomenout ani na reinging, ve kterém se bude závodit v Nemšové. 

Kalendář slovenských závodů naleznete pod tímto odkazem




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE