reklama 11D

Jezdecké dění na Slovensku v 23. a 24. týdnu 2017

V naší pravidelné rubrice vás informujeme o závodním dění na sousedním Slovensku. V uplynulém týdnu hostil jihoslovenský Šamorín mezinárodní vytrvalecké závody CEI. Konaly se i skokové a drezurní závody. Více se dočtete v článku dole…
14.06.2017 11:27  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

Pezinok bude hostit závody CVI. Foto: archiv Jezdci.cz

Národní i mezinárodní vytrvalecké závody se odehrály 10. a 11. června v Šamoríně. Nejdelší trasu 160 km v rámci CEI3* zdolal nejrychleji Bulhar Rumen Boyanov na Tihawan D ´Emmare. 
 
V CEI2* na 120 km vyhrál jezdec Homoud Battal Almutairi na Kamilcia. Jezdec pochází z UAE, ale závodí pod vlajkou FEI. Juniorskou kategorii ovládla Polka Maria Landau s koněm Mu Ardesz.
 
Na 80 km v mezinárodní soutěži nenašla přemožitele dvojice Beata Dzikowska (POL) a Erota, juniorskou soutěž vyhrál domácí jezdkyně Lucia Supeková na Aquiles.
 
V Liptovské Silenici se konaly parkurové závody. Nejvyšší soutěží, kterou rozpis nabídl, bylo nedělní S s překážkami do 130 cm. Vyhrál jí Zdeno Kuchár v sedle Bjorna. Skákalo se také ve Spišském Štiavniku, kde byly postavené parkury nižší úrovně. Nejvýše se závodilo v ZL, které vyhrála Daša Klein s Elvisem.
 
Ve Vysoké pri Morave se konaly také skokové závody, výsledky však zatím nejsou dostupné. Drezurní soutěže byly na programu závodů v Ivance pri Dunaji. Také tak zatím nejsou zveřejněné na webu SJF výsledky.
 
V týdnu s číslem 24 hostí Slovensko mezinárodní voltižní závody, konají se v Pezinku. Stejný klub pořádá také parkurové soutěže. Skákat se bude i v Kováčovcích. 
 
Ivanka pri Dunaji zažije mistrovství Bratislavské oblasti SJF v drezuře, a hobby vozatajské závody se odehrají Čierne Vode.

 

Více k závodům na Slovensku najdete na webu SJF v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE