reklama 11C

Jezdecké dění na Slovensku v 25. a 26. týdnu 2017

Hned v šesti disciplínách se v období 25. a 26. týdne závodilo na území Slovenska. Na své si tak přišli zástupci snad všech jezdeckých disciplín. V naší pravidelné rubrice vám přinášíme souhrn závodního dění u našich sousedů…
30.06.2017 11:43  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

ilustrační foto: Lukáš Klingora

Hned tři skokové mítinky se uskutečnily v období 25. a 26. týdne. Vrcholem bratislavského třetího kola RS Team Trophy byla Cena Nutrihorse na překážkách 130 cm, kde zvítězil Juraj Krivjanský a Capital Croft. V Brzotíně se konal Den koní, v rámci které se skákalo v Ceně města Brzotín na parkuru vysokém 120 cm. Tu ovládl Aliaksandr Serakov v sedle Boris Du Melnire-10. Výsledky posledního skokového mítinku trenčínské Ceny stáje Cedos zatím nejsou k dispozici.

Jediné drezurní závody hostil areál v Dlhé nad Oravou, kde v úloze S7 nenašel přemožitele Patrik Kohút spolu s Logan.

Důležitou voltižní událostí tohoto období bylo další kolo Slovenského voltižního poháru ve Spišské Teplici. V 2* soutěži dvojic jednoznačně zvítězily Ema Dudonová a Ema Sýkorová s výsledkem 6,352. Nejpočetnější startovní pole se představilo v rámci prvního kola starších dětí – žen, kde mezi sedmnácti startujícími obsadila zlatou příčku opět Ema Sýkorová.

V Čierné Vodě se uskutečnily hobby vozatajské závody, kde soutěžilo více jak třicet dvojspřeží. První příčka výsledkové listiny patřila Ladislavu Gasparovicsovi.

Výsledky reiningu v Nemšové a všestrannosti v Motešicích nejsou prozatím k dispozici.

Kalendář slovenských závodů naleznete pod tímto odkazem




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE