reklama 11C

Jezdecké dění na Slovensku v 29. a 30. týdnu 2017

Dva mítinky čítala termínová listina Slovenské jezdecké federace v období 29. a 30. týdnu. Čtyřdenní mezinárodní závody CSI se uskutečnily v Šamoríně v rámci X-Bionic Summer Tour. Kolárovo hostilo hobby závody spřežení…
26.07.2017 14:25  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

První ze dvou mítinků v rámci skokové X-Bionic Summer Tour ve slovenském Šamoríně se uskutečnil v termínu 20. – 23. července. Vrcholem závodů byla nedělní soutěž Grand Prix na úrovni CSI4*. Z domácích jezdců se nejlépe podařilo překonat náročný parkur s překážkami vysokými až 160 cm Marianovi Stanglovi v sedle koně Badarco. Slovenská dvojice dokončila s osmi trestnými body.

V sobotu 22. července hostilo Kolárovo hobby závody spřežení. Obě kola soutěže dvojspřeží dokončil bezchybně jediný Ladislav Gasparovics, který si tak dojel pro vítězství.

O poznání více událostí čítá následující víkend. V Šamoríně se uskuteční druhý mítink v rámci X-Bionic Summer Tour, kde se bude opět závodit až do úrovně CSI4*. Další skokové závody bude hostit Dunajský Klátov a Vígľaš-Pstruša. Na své si přijdou taktéž drezurní jezdci, pro které je připraveno mistrovství západoslovenské oblasti SJF a Lipican Cup 2017 v Topoľčiankách nebo drezurní závody ve Spišské Teplici. V tomto období nebudou chybět ani závody spřežení, tentokrát ve Veľké Lomnici.

Kalendář SJF naleznete pod tímto odkazem




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE