reklama 11D

Gwendolen Fer vítězkou FEI Classics v Pau

ikonka

V neděli 29. října vrcholily mezinárodní závody ve všestrannosti úrovni CCI4*, které se jely v rámci FEI Classcis. Ve francouzském Pau se nakonec z vítězství radovala domácí Gwendolen Fer, která zvítězila po bezchybném parkuru na Romantic Love...
29.10.2017 19:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Francouzská jezdkyně nastupovala do závěrečného nedělního parkuru z druhé pozice. Poté, co absolvovala bezchybně parkur, již čekala jen na odpověď do té doby vedoucího Astiera Nicolase. Ten však s koněm Molakai na parkuru třikrát chyboval, čímž se připravil o vítězství. Na první místo se tak dostala jeho krajanka Gwendolen Fer a Romantic Love. Dvojice získala celkem 45,1 trestných bodů.

Pouhou jednu desetinu bodu ztratila nakonec druhá Sarag Bullimore, která sedlala koně Reve du Rouet. I tato jezdkyně absolvovala nedělní parkur bezchybně, díky čemuž se udržela v elitní trojici. Na třetí místo se pak dostal další francouzský jezdec. Cedric Lyard byl po drezuře až na 27. místě, dokončil však bezchybně náročnou terénní jízdu i parkur. To mu s koněm Qatar du Puech Rouget vyneslo umístění v elitní trojici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE