reklama 11A

Sobotní kros v Pau zamíchal výrazně pořadím

ikonka

Ve francouzském Pau se během sobotního dne 28. října konala terénní zkouška při mezinárodních závodech ve všestrannosti seriálu FEI Classics. Lídrům po drezuře se nedařilo a do čela se ze čtrnácté pozice posunul domácí jezdec Astier Nicolas …
28.10.2017 21:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jeden ze dvou bezchybných výkonů během soboty předvedl právě Francouz Astier Nicolas, což ho s koněm Molakai dostalo do čela průběžného pořadí této soutěže. Na kontě má aktuálně po dvou disciplínách 43,1 trestných bodů. I jezdec na druhém místě reprezentuje Francii, a to Gwendolen Fer s Romantic Love. Tento reprezentant ztrácí na první příčku dva trestné body. O pouhou jednu desetinu bodu více pak má průběžně třetí Sarah Bullimore a Reve du Rouet.

Terénní jízda v Pau byla pro účastníky skutečně náročnou zkouškou a mnoho dvojic mělo při překonávání připravené trasy problémy. Pouze dva Francouzi navíc dokončili tuto soutěž v časovém limitu a nepřipsali si na konto tak žádný trestný bod navíc.

Z elitní desítky jezdců po drezuře se v  top ten udržela pouze Rosalind Canter, která s koněm Zenshera klesla z druhé pozice na průběžné šesté místo. Třiadvacet jezdců však soutěž nedokončilo, a to včetně vedoucí Shane Rose s CP Qualified. Stejný osud potkal po drezuře třetího Marka Todda (NZB Campino) a Maxima Livia (Opium de Verrieres).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE