reklama 11D

Grand Prix Liege pouze s Bronislavem Chudybou

Mezinárodních skokových závodů CSI, které se konaly v Liege v Belgii se ve dnech 3. – 6. listopadu, se účastnila česko-slovenská dvojice jezdců Anna Kellnerová a Bronislav Chudyba. Nedělní hvězdně obsazené GP se účastnil pouze druhý jmenovaný...
07.11.2016 09:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Bronislav Chudyba a Quinsy. Ilustrační foto: screen 

O působení dvojice jezdců Anna Kellnerová a Bronislav Chudyba v prvních dnech mítinku CSI v Liege jsme vás informovali
 
Program závodů v sobotu 5. listopadu přinesl finále túry pro mladé koně CSIYH, ve které se prezentovali oba jezdci se svými mladými svěřenci. Anna Kellnerová sedlala sedmiletého koně Armani Code 9 a dokončila s 20 trestnými body. Bronislav Chudyba byl s šestiletým Frederiksem vyloučen.
 
CSIYH vyhrál švýcarský jezdec Steve Guerdat se sedmiletým belgickým teplokrevníkem Jenkinsem Ter Doorn po hřebci Numero Uno.
 
V týž den nastoupila Anna Kellnerová se Sucanem do klasické stočtyřicítky s rozeskakováním. Ze základního parkuru si však dovezla 5 trestných bodů. Jednu chybu udělal v další soutěži s překážkami do 150 cm Bronislav Chudyba s Extassy III a dojel jedenáctý.
 
V neděli startoval pouze slovenský reprezentant, ve stopětačtyřicítce na čas dojel s Quinsym s 10 trestnými body. Vrcholem závodů byla Grand Prix do 160 cm, do které nastoupil Bronislav Chudyba se Zapriou, inkasoval 9 trestných bodů, což stačilo na 36. místo.
 
Vítězem výborně obsazené soutěže se stal domácí jezdec Pieter Devos na Espoir, který s časem 36,94 sekund porazil v rozeskakování další výborné jezdec. Druhá dojela vítězná dvojice z letošního finále Světového poháru Steve Guerdat a Corbinian, třetí místo bral Nizozemec Henrik von Eckermann na Yajamile.
 

Výsledkové listiny z CSI Liege jsou k nahlédnutí ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE