reklama 11B

Chudybovi se vydařil sobotní St. Moritz

Slovenský jezdec Bronislav Chudyba předvedl dva velmi kvalitní výkony během sobotního dne 27. srpna, a to v rámci náročných a skvěle obsazených závodů CSI5* ve švýcarském St. Moritz. Tento den dosáhl na páté a sedmé místo…
27.08.2016 21:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pro lepší pátou příčku si Bronislav Chudyba dojelsobotukoněm Pokerface 33, a to na parkuru 145 centimetrů vysokém. Dvojice mohla být dokonce na druhém místě, o je však připravila jedna chyba. Na parkuru se chyby přepočítávaly na trestné vteřiny, které odsunuly slovenského jezdce právě na páté místo.

Bronislav Chudyba se radoval ještě ze sedmé příčky, a to s Extasy III v soutěži 150 centimetrů vysoké. Zde postoupil v kvalitní konkurenci do rozeskakování, kde opět nechyboval. Jejich čas však v porovnání s jezdci Kent Farrington, Niels Bruynseels, Lorenzo de Luca a další na lepší jak sedmé místo nestačil. Přesto mohl být Bronislav Chudyba velmi spokojen.

Anna Kellnerová sedlala ten den dva koně. Více se jí dařilo s koněm Sucano, když předvedla bezchybnou jízdu na parkuru 145 centimetrů vysokém. Pomalejší čas jim vynesl 22. pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE