reklama 11B

Fenomenální Winningmood ukončí v Paříži kariéru

ikonka

Během finále Světového poháru v parkurovém skákání v Paříži se rozloučí s kariérou fenomenální hřebec Winningmood. Letos devatenáctiletý bělouš tvořil po několik let nerozlučnou a často neporazitelnou dvojici s Portugalkou Lucianou Diniz.
12.04.2018 12:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Jedním z tirumfů dvojice Luciana Diniz a Winningmood bylo vítězství v GCT Grand Prix ve Vídni v roce 2015. Foto: GCT / Stefano Grasso
 
Po dlouhé kariéře zažije devatenáctiletý Winningmood v sedle s Lucianou Diniz poslední soutěž během finále Světového poháru v Paříži, které se koná 12. – 15. dubna.
 
Bělouš Winningmood je belgický teplokrevník, jehož otcem je Udarco a matka je po Cassini I. V začátcích mezinárodní kariéry jej jezdil Belgičan Ludo Philippaerts. Poté byl prodán Edouardovi de Rotschildovi a od roku 2009 dosud je jeho jezdkyní Luciana Diniz. 
 
Společně zvítězili na řadě mítinků nejvyšší úrovně. Jmenujme první místo v Grand Prix ve Vídni a Madridu na CSI5* GCT v roce 2015, v letech 2009, 2011 a 2013 startovala dvojice na mistrovství Evropy a dvakrát se probojovala do finále Světového poháru (2010 a 2011).
 
Na svůj Instagram jezdkyně napsala, že hřebec je stále plný síly, ale že je čas, aby začal působit v nové roli. V roli plemeníka v hřebčínu Haras du Meautry v Deauville.
 
Zdroj: WOSJ 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE