reklama 11D

Klisna Mic Mac du Tillard odchází do chovu

Další z výrazných sportovních koní posledních let se rozloučí se světovými kolbišti. Při GCT v Paříži ukončí parkurovou kariéru klisna Mic Mac du Tillard. Oznámil to hřebčín Elevage du Tillard, v kterém bude klisna působit v chovu…
02.06.2017 15:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Klisna Mic Mac du Tillard s Davidem Willem. Foto: GCT / Stefano Grasso
 
Ryzka Mic Mac du Tillard se narodila v roce 2000 ve Francii, je plemene Selle Francais, jejím otcem je Cruising, matka je Quanagra po Galoubet A.
 
Fanoušci parkurového sportu jí znají v posledních letech v sedle s německým jezdcem Davidem Willem. Často se prezentuje při závodech série Longines Global Champions Tour a Global Champions League a má za sebou množství předních umístění v nejtěžších parkurech na tomto elitním okruhu.
 
S Willem však závodí Mic Mac du Tillard až od roku 2014. Do té doby s touto klisnou dosahovala skvělých výsledků Švédka Angelica Augustsson. Mezi nejvýraznější úspěchy této dvojice patří bronz z mistrovství Evropy družstev v roce 2011 v Herningu. Ve stejném roce má také vítězství ze Světového poháru CSI5*-W v Göteborgu.
 
Mic Mac du Tillard se rozloučí s kariérou při GCT v Paříži, a to se koná 30. června až 2. července. Poté bude působit v chovu v hřebčíně Elevage du Tillard, kde se sama narodila.
 
Zdroj: web World Of Show Jumping



Štítky: GCT
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE