reklama 11C

Devadesátka EquiTV z úvodní TK Prague PlayOffs

ikonka

V pražské O2 areně se uskutečnila tisková konference k příležitosti příprav největší jezdecké události v historii České republiky. – Akce, která nemá ve světě obdobu jak z hlediska unikátního konceptu, tak vzhledem k rekordní výši finanční dotace…
16.03.2018 19:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

ZPRAVODAJSKOU DEVADESÁTKU EQUITV MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

 
Jedná se o galashow světového parkuru – Global Champions Prague PlayOffs, nejlépe dotovaný závod ve světe klasického jezdectví, který bude hostit ve dnech 13. – 16. prosince právě O2 arena v Praze. Tímto mítinkem vyvrcholí prestižní série, jež zahrnuje soutěž jednotlivců pod názvem Longines Global Champions Tour a soutěž týmů známou jako Global Champions League. Najde se jen málo závodů či turnajů ve všech sportovních odvětvích, kde je finanční prémie tak vysoká. V Praze se během čtyř dní rozdá na dotacích necelých 12 milionů EUR.
 
Na zmíněnou tiskovou konferenci, která přilákala na čtyři desítky novinářů z nejvýznamnějších českých celostátních médií, dorazili také členové nového družstva Prague Lions sestaveného právě pro zmíněné ligové klání. Jsou jimi Češi Anna Kellnerová a Aleš Opatrný, které doplní jeden z předních jezdců světového žebříčku Niels Bruynseels z Belgie, dále nizozemský medailista z olympiády v Londýně Gerco Schröder a německý reprezentant Holger Wulschner.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE