reklama 11C

Devadesátka EquiTV ze 4. vozatajského ZJP 2018

ikonka

V neděli 25. února se v Královicích u Slaného odehrálo čtvrté vozatajské kolo Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace 2018. Internetová televize EquiTV kromě video záznamu a souhrnné reportáže přichystala i tradiční zpravodajskou 90ku…
28.02.2018 18:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

ZPRAVODAJSKOU 90KU EQUITV MŮŽETE ZHLÉDNOUT TADY

 
Vítězem čtvrtého kola v Královicích se stal mezi tzv. singly Dominik Brumovský. Inkasoval sice trestné sekundy za jednu chybu v úvodní jízdě, byl však velmi rychlý a v součtu to stačilo na první místo. Nejvyšší počet bodů do pohárové tabulky dvojspřeží vybojoval Petr Vlašic s Lordem a Bubinem, když ani v jedné rozjížďce nenašel přemožitele.
 
Pětice startujících nastoupila do soutěže královské kategorie čtyřspřeží. Výsledkovou listinu po dvou jízdách uzavřel Jaroslav Jandl, který se nevyhnul celkem pěti chybám. Po delší přestávce se v Královicích představil Radek Nesvačil. Jeho výkon v prvním kole stačil na průběžné třetí místo, napodruhé však kvůli dvěma chybám ztratil, a klesl na konečné čtvrté místo. Třetí příčku obsadil Milan Domes. Tomu se rovněž vydařil více úvod soutěže, když předvedl čistou jízdu. Napodruhé dvakrát chyboval. Velmi těsný rozestup dělil nejvyšší příčky. Petr Vlašic začal vítězně, v druhé rozjížďce byl druhý, a jeho celkové skóre v součtu činilo 177,5 sekund přepočtených na trestné body. O dva trestné body méně měl v součtu dvou jízd Josef Hrouda, který právě v druhém kole Petra Vlašice porazil a pomohl si tak i ke konečnému prvnímu místu.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE