reklama 11A

Zoriyman se srovnal s grupovou konkurencí v Římě, Comming Pulse druhá

ikonka

Dvouletá ryzka Comming Pulse si po dvou týdnech zopakovala stříbrnou pozici v Římě. Klisna ze stáje MUDr. Evy Nieslaniková v pondělí doběhla pod žokejem Milanem Zatloukalem druhá v dostihu nezvítězivších Premio Alberto Lizza (1200 m, 13 200 eur).
01.11.2021 16:48  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Čtvrtá z Ceny zimní královny na přímé dráze závodiště Capannelle dobře odskočila a zařadila se doprostřed pole kolem průběžné čtvrté pozice. Zatloukal využil výhodné pozice přímo u vnější bariéry a načasoval klisnunu táhlou koncovku. Comming Pulse za distancí mocně dotahovala a dostala se až na půl délky k vítězné Lurně.

Výrazně těžší úkol čekal tříletého Zoriymana. Čtvrtý ze St. Legeru a sedmý z Českého derby se postavil grupové konkurenci v Premio St. Leger (Gr.3, 3000 m, 64 350 eur). Dostih, který v minulosti vyhráli špičkoví čeští vytrvalci Donn Halling, Autor a Trip To Rhodos, tentokrát zůstal doma díky tříletému Atzecovi. Druhá doběhla dlouho vedoucí Tangut z tréninku Bohumila Nedorostka, jejíž sestra Tijuana dala vítěze letošní Ceny vítězného oblouku Torquatora Tassa.

Zoriyman se na měkké dráze dlouho držel kolem třetího místa, ale při točení do cílové roviny ho už musel Milan Zatloukal jezdit a 400 metrů před cílem mu zbylých šest soupeřů odskočilo. Cílem proběhl již zaskákaný hřebec se ztrátou patnácti délek na vítěze.

Ilustrační foto: Martin Cáp




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE