reklama 11D

Zlato z MČR v Chuchli pro Dvořákovou. Zvítězila v mladších juniorech

ikonka

Úspěšnou účast při mistroství České republiky v Chuchle Areně Praha má za sebou Karolína Dvořáková. Po sobotním týmovém zlatu jezdkyně vybojovala v neděli zlatou medaili i mezi jednotlivci. V kategorii mladších juniorů sedlala valacha Chakita.
29.08.2021 14:51  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Pětice mladších juniorů neměla na kontě po třech kolech mistrovské soutěže žádný trestný bod, a tak o vítězi i dalších umístěných rozhodovalo až rozeskakování. 
 
Mistrem České republiky se pro rok 2021 nakonec stala Karolína Dvořáková, která v sedle valacha Chakita dokončila i rozeskakování bezchybně, a navíc ve výborném čase 40,69 sekundy. Nejednalo se však o čas absolutně nejrychlejší. Emma Sophia Španko s Electric Lady skončila po jedné chybě v čase 39,77 vteřiny čtvrtá. 
 
Druhý nejlepší výkon předvedla Kateřina Bubáková, která se tak s Nasty Girl de Muze radovala ze stříbra. Jezdkyně absolvovala rozeskakování čistě a časomíra jí v cíli ukázala hodnotu 42,93. Bronz získal Daniel Hakr, který sedlal Dennyho 11 a ani on nechyboval. 
 
Páté dekorované místo patřilo po jedné chybě a pomalejším času Sarah Dajbychové s Eolitou 1. Šesté místo obsadil Viktor Skutecký, jenž s Jolly Jokerem v nedělním třetím kole inkasoval čtyři trestné body.
 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: Kateřina Návojová
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE