reklama 11C

Živě: MČR ve skocích dětí a juniorů 2021 v Chuchle Areně Praha

ikonka

Chuchle Arena Praha hostí od 26. do 29. srpna mistrovství České republiky dětí a juniorů v parkurovém skákání 2021. Soutěžit se bude od pátku do neděle a po všechny tyto tři dny můžete sledovat dění na kolbišti živě na EquiTV.cz.
24.08.2021 12:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci s Chuchle Arenou Praha a Českou jezdeckou federací připravila živý přenos z průběhu celého mistrovství České republiky dětí a juniorů v parkurovém skákání.
 
První závodní den, tj. v pátek, bude přenos pouze v režimu SLOW TV, kdy bude možné sledovat statický pohled na kolbiště prostřednictvím kamery bez obsluhy. V sobotu a v neděli bude již on-line přenos ve standardním režimu a těšit se můžete i na celou řadu video rozhovorů s účastníky. Stream začíná vždy 15 minut před startem úvodní soutěže dne, tj. standardně v 7:45 hodin. 
 

On-line přenos sledujte NA TÉTO STRÁNCE

Výsledkový servis najdete v JIS ČJF

 

Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE