reklama 11C

Obrazem: Skokové mistrovství ČR dětí a juniorů 2021 v Chuchli zahájeno

ikonka

Ve čtvrtek podvečer bylo v Chuchle Areně Praha slavnostně zahájeno mistrovství České republiky dětí a juniorů v parkurovém skákání. Skvělou atmosféru vytvořili vedle samotných účastníků i Tam Tam Batucada a operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová.
26.08.2021 19:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Šampionát dětí a juniorů v parkurovém skákání zahájil na kolbišti Chuchle Areny Praha slavnostní nástup ekip všech oblastí České jezdecké federace za doprovodu brazilské bubenické show Tam Tam Batucada. 
 
Po představení všech účastníků program čtyřdenního mistrovství zahájila českou státní hymnou známá operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová. Poté již účastníci v oparu dýmovnic v barvách trikolóry vypustili balónky a překonáním zahajovacího skoku se vypravili chystat na první soutěžní den, zatímco šéfové ekip šli losovat startovní pořadí týmů.
 
Na průběh zahájení se můžete podívat prostřednictvím fotogalerie nebo video záznamu EquiTV.cz.
 
Foto a video: Josef Malinovský
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE