reklama 11A

Zduchovice hostí mistrovství ČR pony 2021. Daří se Anetě Valeriánové

ikonka

Od středy 18. srpna probíhá ve Zduchovicích mistrovství ČR dětí na pony. V šampionátu, který zahrnuje drezurní i skokovou část je velmi úspěšná Aneta Valeriánová se Siriusem 11, která vyhrála jak středeční drezuru, tak čtvrteční parkur na styl.
19.08.2021 14:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Aneta Valeriánová v sedle Siriuse 11 obdržela v drezurní části mistrovství České republiky v jízdě na pony do 135 cm KVH 68,590 % a ujala se tak svedení společně s Annou Kudličkovou na poníkovi Palinero 1, která dokončila úlohu se stejným hodnocením.
 
Ve čtvrtek tato soutěž pokračovala sokovou částí, v té již Anna Kudličková byla druhá, a to pro změnu se stejnou známkou 8,1 jako získala Ellen Chromčáková s Dorinkou. Aneta Valeriánová se tak na Siriusovi 11 ujala vedení, neboť dokončila s 8,2 body.
 
Čtvrteční program pokračuje prvními koly skokových soutěží. Ve stylové soutěži kategorie dětí 8 až 10 let na pony do 135 centimetrů KVH získaly shodně známku 8,0 Anna Kudličková s Poly 6 a Hana Šmejkalová se Sargem. U starších dětí na pony do 135 centimetrů je 13 bezchybných dvojic.
 
V sobotu a v neděli nabídne internetová televize EquiTV.cz z průběhu MČR pony ve Zduchovicích živý přenos. Sledovat jej můžete TADY!

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE