reklama 11B

Ve Strzegomi odstartovalo ME pony. Program otevřeli drezurní jezdci

ikonka

Mistrovství Evropy pro děti na pony probíhá od 11. do 15. srpna v polské Strzegomi. Česká republika má zastoupení v parkurových a drezurních soutěžích. Program otevřela právě drezura, a první česká dvojice už má své úvodní vystoupení za sebou.
11.08.2021 19:28  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Zuzana Hradilová, Barbora Kavanová, Anna Procházková a Kristina Vítek. To jsou jména, která budeme sledovat ve výsledkových listinách mistrovství Evropy pony, které začalo ve středu 11. srpna ve Strzegomi.
 
Zatímco první tři jmenované reprezentantky nastoupí do drezurních soutěží, poslední českou jezdkyni čekají parkury.
 
Program otevřela zahajovací drezurní úloha týmů, která je pro velký počet startujících rozdělena do dvou dnů. Ve středu odstartovala Barbora Kavanová v sedle valacha jménem Icarus vd Bulkshoeve a v průběžném pořadí je prozatím třicátá se ziskem 60,143 %. Ve vedení je po prvním dni německá dvojice Julie Sofie Schmitz-Heinen na Carleo Go. Její výkon ocenili rozhodčí známkou 75,429 %.
 
Anna Procházková s valachem Nice Guy a Zuzana Hradilová na Arturo Martini pojedou týmovou úlohu ve čtvrtek 12. srpna. V týž den nastoupí Kristina Vítek s hřebcem Kamirezem van Orchid´s do první parkurové kvalifikace.
 

Výsledky můžete sledovat ZDE

 

Foto: Jan Matuška / poskytla Kristina Vítek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE