reklama 11A

Zariyannka a Radek Koplík jsou na startovní listině Rakouského derby

ikonka

V neděli poběží hnědka Zariyannka v 100. Českém derby, ale nadále zůstává ve hře i pro 152. Österreichisches Galopper Derby v Ebreichsdorfu. Rakouská modrá stuha se koná týden po té české, v neděli 13. září, a v pátek měla uzávěrku startovní listiny.
04.09.2020 21:22  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Pokud svěřenkyně Zdena Koplíka za týden v Ebreichsdorfu skutečně nastoupí, do jejího sedla se vrátí Radek Koplík a naváží 57 kg, tedy o půl kila více než ukládá propozice. Klisna stáje Lokotrans Slovakia CZ je ve dvanáctičlenném poli jedinou českou zástupkyní. Poběží také Bulhaři, Maďaři a početná ekipa z Německa včetně účastníků hamburského derby Kellahena a Furiosa.

Slovenské barvy bude hájit Eyes On You s Adamem Florianem, v akci budou také Tomáš Lukášek (Serif) a Martin Laube (Catenda). Hřebce Sir Polski pojede 51letý William Mongil, bývalý špičkový žokej, který se letos po řadě sezon v roli trenéra vrátil k ježdění.

Zatímco Rakouské derby mělo v pátek oznámení startujících koní, na 3. října vypsané 28. Slovenské derby uzavřelo přihlášky. Figuruje na nich 13 koní ze Slovenska, Rakouska a Bulharska. Z Česka byli přihlášeni Swinging Thomas, Troop Commander a Armitago. Ze slovenských účastníků Českého derby nechybí favorit Opasan ani pod čarou uvedený Spartico.

 

Foto: Martin Cáp




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE