reklama 11A

Z-Tour v belgickém Lanakenu zrušena. Důvodem jsou nová opatření FEI

ikonka

Stejně jako organizátoři Mediterranean Equestrian Tour ve španělské Olivě se i v belgickém Lanakenu rozhodli zrušit svoji Z-Tour, která měla probíhat od 15. dubna do 2. května. Chystalo se tam i několik českých parkurových jezdců.
02.04.2021 21:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„S těžkým srdcem musíme zrušit mezinárodní Z-Tour, která byla naplánována od 15. dubna do 2. května,“ sdělili pořadatelé.
 
Důvodem jsou nová opatření Mezinárodní jezdecké federace, která umožní bezpečné obnovení mezinárodního sportu v kontinentální Evropě od 12. dubna. „Jako organizátor soutěže plně chápeme opatření, která FEI přijímá, a podporujeme ji v tom, protože zdraví našich milovaných čtyřnohých přátel musí být vždy prioritou. Je však nemožné, aby Zangersheide jako pořadatel závodů řádně provedl tato opatření jen několik dnů před začátkem akce,“ konstatovali.
 

Psali jsme: MET ve španělské Olivě od 13. dubna nebude. Je málo času na přípravu

 

„Z celého srdce doufáme, že vás brzy budeme moci s otevřenou náručí přivítat zpět,“ dodali v krátkém tiskovém prohlášení.
 
V souvislosti s novými opatřeními FEI se objevily mezi pořadateli závodů obavy nákladů souvisejících s jejich zavedením. Zástupci FEI na nedávné tiskové konferenci řekli, že neočekávají, že tato opatření způsobí vysoké náklady.
 
Zdroj: Zangersheide, FEI
Foto: Zangersheide



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE